Windows tehnična podpora
Podporni forum za uporabnike storitev spletnega gostovanja
This forum is part of windows webhosting service at www.hostmachine.net
 


kako prikazati mediumblob iz baze kot sliko v tabeli

To je neaktivna kopija originalnega foruma, prirejena za lazje indeksiranje z iskalnimi roboti.
Klikni tukaj za prehod na aktivni forum.
Click here to go to original active forum.


 
       Windows tehnična podpora Seznam forumov -> PHP
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Inferrior



Pridružen/-a: Sob Okt 2004 10:41
Prispevkov: 18

Objavljeno: 4.12.2004, 13:51    Naslov sporočila: kako prikazati mediumblob iz baze kot sliko v tabeli  

Ma jst nikjer ne najdem pravga ukaza, al pa kaj najdem, pa nič ne dela

Mam tak, v bazi podatkov mam mediumblob za slike oz. zip datoteke pa bi rad da mi to prikaže v določeni tabeli delam pa v PHP

thanx
Nazaj na vrh  
Pico



Pridružen/-a: Ned Jan 2004 0:15
Prispevkov: 230
Kraj: HostMachine.net

Objavljeno: 4.12.2004, 15:16    Naslov sporočila:  

Kot prvo, velik hitrejša ti je metoda, da slike samo shraniš na disk, v bazo pa pot do slike. Potem samo generiraš:
Koda: echo "<img src=\"".$image_path."\">";
Če generiraš slike iz baze, ni dovolj, da samo prebereš sliko, ampak jo moraš z neko funkcijo generirat. To je pa dodaten postopek in zato traja malo dlje.

Če pa vseeno želiš uporabit dejansko počasnejšo metodo shranjevanja in prikazovanja slike iz baze, je pa tule kratek priročnik:
http://www.phpbuilder.com/columns/florian19991014.php3?aid=38
Nazaj na vrh  
 
       Windows tehnična podpora Seznam forumov -> PHP
Stran 1 od 1


Te strani so generirane samo za lazje indexiranje z iskalnimi roboti.
Prosimo, da uporabite povezavo na glavni forum, kjer lahko aktivno sodelujete s svojimi prispevki