Windows technical support
Podporni forum za uporabnike storitev spletnega gostovanja
This forum is part of windows webhosting service at www.hostmachine.net
 


kako prikazati mediumblob iz baze kot sliko v tabeli

To je neaktivna kopija originalnega foruma, prirejena za lazje indeksiranje z iskalnimi roboti.
Klikni tukaj za prehod na aktivni forum.
Click here to go to original active forum.


 
       Windows technical support Forum Index -> PHP
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Inferrior



Joined: 30 Oct 2004
Posts: 18

Posted: 4.12.2004, 13:51    Post subject: kako prikazati mediumblob iz baze kot sliko v tabeli  

Ma jst nikjer ne najdem pravga ukaza, al pa kaj najdem, pa nič ne dela

Mam tak, v bazi podatkov mam mediumblob za slike oz. zip datoteke pa bi rad da mi to prikaže v določeni tabeli delam pa v PHP

thanx
Back to top  
Pico



Joined: 18 Jan 2004
Posts: 231
Location: HostMachine.net

Posted: 4.12.2004, 15:16    Post subject:  

Kot prvo, velik hitrejša ti je metoda, da slike samo shraniš na disk, v bazo pa pot do slike. Potem samo generiraš:
Code: echo "<img src=\"".$image_path."\">";
Če generiraš slike iz baze, ni dovolj, da samo prebereš sliko, ampak jo moraš z neko funkcijo generirat. To je pa dodaten postopek in zato traja malo dlje.

Če pa vseeno želiš uporabit dejansko počasnejšo metodo shranjevanja in prikazovanja slike iz baze, je pa tule kratek priročnik:
http://www.phpbuilder.com/columns/florian19991014.php3?aid=38
Back to top  
 
       Windows technical support Forum Index -> PHP
Page 1 of 1


Te strani so generirane samo za lazje indexiranje z iskalnimi roboti.
Prosimo, da uporabite povezavo na glavni forum, kjer lahko aktivno sodelujete s svojimi prispevki