faca5
|
|
 |
Kakšen komponent priporočate za pošiljanje elektronske pošte preko spletne strani?
Mail components:
================================
Microsoft CDOSYS mail component : http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/
w3 JMail
Persits AspEmail
ServerObject AspMail
Obstaja še kakšen?
|
|
Pico
Site Admin
|
 |
Težko karkoli priporočamo. To je stvar programerja.
Jaz osebno uporabljam PHP in pošljem mail takole:
Mail($from, $subject, $message, $headers)
Mogoče tole zgleda kot reklama za PHP, ampak res bode v oči preprostost PHP-ja. 
|
_________________ Site admin alias Labsy
Vsi nasveti in tehnične rešitve so podani v dobri veri in za ljudi z razčiščenimi pojmi o veljavni zakonodaji.
Odgovornost prevzemam izključno in samo za tiste posege, ki jih opravim lastnoročno.
|
faca5
|
|
 |
|
|
faca5
|
|
 |
Drugači Windows 2000 Server mislim, da ima že neko notranjo podporo za pošiljanje elektronske pošte preko IIS storitve in sicer CDONTS.
|
|
Pico
Site Admin
|
 |
|
Vsi nasveti in tehnične rešitve so podani v dobri veri in za ljudi z razčiščenimi pojmi o veljavni zakonodaji.
Odgovornost prevzemam izključno in samo za tiste posege, ki jih opravim lastnoročno.
|
faca5
|
|
 |
Ok.
Ugotovil sem, da ASPemail še vedno deluj in sem ponovno obiskal njihovo uradno stran, kjer sem malo bolj podrobno pogledal in videl, da ta komponenta brezplačna.
|
|
Pico
Site Admin
|
 |
Točno tako!
Zato je ta komponenta brezplačno na razpolago vsem uporabnikom naših strežnikov.
|
|