IE crash: AppName: iexplore.exe AppVer: 6.0.2900.2180 |
Pico
Site Admin
|
Microsoft je z nadgradnjami na SP1 in SP2 povzročil, da se SAMO NEKATERIM uporabnikom sesuva Internet Explorer, ki javi napako:
Internet Explorer je naletel na napako in se mora zapreti. Za nevšečnosti se vam opravičujemo. Internet Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. Če kliknete PODROBNOSTI o napaki, vidite sledeče:
Pomoč pri diagnozi Večini uporabnikov, ki imajo ta problem, se IE skoraj vedno sesuje takoj, ko obiščejo naslednjo Microsoftovo stran (ki je namenjena ravno analizi sesuvanja ) http://oca.microsoft.com/en/welcome.aspx Za odpravo te napake sem poizkušal vse živo, razne nadgradnje, skeniranje za viruse in črve, antispam, obnovil sem register, ponovno inštaliral Windowse...pa nič ni pomagalo. Končno sem odkril rešitev: Microsoftov upgrade KB918899, ki ga najdete tukaj. Kliknete link, izberete ZAŽENI in instalirate nadgradnjo. Ta nadgradnja je pravzaprav popravek prejšnje nadgradnje, ki je bila pokvarjena, se pa NE inštalira samodejno, ker očitno nimajo vsi uporabniki istih problemov. |
||||||||||||||
_________________ Site admin alias Labsy Vsi nasveti in tehnične rešitve so podani v dobri veri in za ljudi z razčiščenimi pojmi o veljavni zakonodaji. Odgovornost prevzemam izključno in samo za tiste posege, ki jih opravim lastnoročno. |
IE crash: AppName: iexplore.exe AppVer: 6.0.2900.2180 |
|
||
Za pogon skrbi modificirana verzija php BB engine © 2001-2005 php BB Group
Stilska oprema foruma by Morpheus. Code edited by Pico.
HTML in XML verziji foruma: HTML forum | XML SiteMap
Stilska oprema foruma by Morpheus. Code edited by Pico.
HTML in XML verziji foruma: HTML forum | XML SiteMap